Bättre kontroll med hjälp av redovisningsbyrå

Det finns många duktiga entreprenörer i Götteborg. Drivna företagare som är skickliga på hålla i sin idé och ta sin verksamhet framåt steg för steg. Många är också visionära och vågar tänka stort redan från början. Tyvärr kan visionerna och de goda idéerna dö på vägen. När vardagen blir för tung och grå. Många som är nyföretagare försöker fixa hela kakan själv. De tror att de måste klara allt på egen hand för att ha koll på sitt företag. Men det som verkligen kan ge en verksamhet en skjuts framåt är att hålla i det man själv tycker är roligt och sen lägga ut de tråkiga bitarna. Ja riktigt så enkelt är det kanske inte, men i stora drag nära sanningen.

En företagare kan inte lägga för mycket tid och kraft på administration. Företagarens viktigaste roll är krasst att hitta sätt att dra in pengarna - att förvalta dem och redovisa dem - det är kan man alltid ta hjälp med. Så du som har ett mindre företag i stan se till att anlita en redovisningsbyrå i Göteborg.

 

Lönar det sig att anlita redovisningsbyrå?

En revisor ser med en professionell blick på företagarnas ekonomi. Revisorn är en kunnig och ofta erfaren person som hjälper många företag i det här landet. Det är just den professionella blick du som kund betalar för. Redovisningsbyrån kostar. Självklart men det är troligen pengar du har igen rätt snart för byrån kan hjälpa dig att redovisa rätt redan från början.

Du slipper lägga dyrbar tid på att räkna, fylla i blanketter, skicka iväg dem, inse att du gjort fel och sen börja om från början. Den tid du betalar till en revisionsbyrå är i slutäenden knappast mer än vad du själv skulle ha lagt. Kom ihåg att på den tid du själv ägnar åt pappersarbete är tid som du inte drar in pengar på. Bäst är kanske att du anlitar en revisor och medan den personen kollar din redovisning är du ute och jobbar in pengarna som revisorn kostar. Då har alltså alla gjort det som de är bäst på. Du i ditt företag och revisorn i sin redovisningsbyrå.

Du som till exempel älskar att möta kunder och är serviceinriktad gör säkert ett mycket bättre jobb i den rollen än som amatörrevisor. Men många mindre företagare är rädda för att anlita en byrå, de tänker att de är för små. Känner du igen dig? Tänk då tvärtom. Ett stort aktiebolag har såklart en egen administration, det är snare du som verkligen behöver hjälp.4 Apr 2017

Välkommen

Här kan du läsa om ledarskap, vad som krävs för att bli en bra ledare och hur du kan förbättra resultatet genom teambuilding.