Blogg

RSS

Snygga skyltar i Göteborg - En guide för besökare

19 Oct 2023

Göteborg, Sveriges näst största stad, är känd för sin fantastiska arkitektur och charmiga atmosfär. En aspekt som inte går att ignorera är de många snygga skyltarna som pryder stadens gator.

Dessa skyltar är inte bara namnskyltar för företag, utan de utgör även en viktig del av stadens estetik. I denna artikel ska vi utforska varför skyltarna i Göteborg är unika och hur de skiljer sig från skyltar i andra städer.

Göteborgs fasadskyltar är utformade med omsorg för att smälta in i stadens unika arkitektur. De är skräddarsydda för att passa fasadernas storlek och stil. Därmed blir skyltarna inte bara reklampelare utan även konstverk som berikar stadsmiljön. Om du har besökt Piccadilly Circus i London kommer du säkerligen ihåg de imponerande skyltarna som pryder byggnaderna där. Tokyo är också känt för sina spektakulära skyltar. Men hur skiljer sig Göteborgs sätt att skylta från dessa skyltintensiva städer?

Estetik och information i perfekt harmoni

Göteborgs fasadskyltar förenar estetik och information på ett föredömligt sätt. De är inte bara visuellt tilltalande, utan också informativa och tydliga i sitt budskap. En väl utformad skylt kommunicerar företagets identitet och erbjudanden på ett övertygande sätt. Det är en konst att balansera design och funktion på ett sådant sätt att skylten blir en attraktiv och användbar del av stadsmiljön.

En fasadskylt i Göteborg är inte bara en engångsinvestering, utan också en långsiktig satsning för företaget. Förutom att vara visuellt tilltalande och informativa är skyltarna också hållbara. En hållbar skylt är en som klarar tidens gång och inte blir föråldrad eller omodern. Genom att välja en skylt med tidlös design och hållbara material kan företaget vara säkert på att budskapet fortsätter att nå ut till besökare och kunder under lång tid framöver.

För mer info om skyltar, besök denna hemsida: www.skyltargöteborg.se

Helt rätt dekor finns att få

4 Sep 2023

Det är ett faktum att bra dekor verkligen attraherar kunder. Fler kunder skapar en bra miljö för ett företag att utvecklas. Det gör att företaget kan växa.

Vem visste att lite dekor kan göra en sån stor skillnad. Men så är det. Fast det krävs ju att det är rätt dekor för att det verkligen ska göra skillnad. Det är därför som ni behöver en expert med på tåget för att få den effekt ni önskar. Det kan till exempel handla om en foliering på ett fönster.

Foliering på fönster är utmärkt för att annonsera, men det har också fler fördelar. Fönster är annars svåra att göra något med. Med folie så får ni insynsskydd och avskildhet, men ljuset stängs inte ute helt. Solskyddande fönsterfilm är också bra året om, och anpassas efter ljusstyrkan utomhus.

Dekor på bilar

Wow vad praktisk. En bil som gör gratisreklam var den än är. Det är väl höjden av en bra affär? Hur får man egentligen en sån dekor på bilen som man verkligen vill ha? Jo, genom att kontakta någon som har kunskaperna i att foliera en bil. Samma person som har kunskaperna att foliera ert skyltfönster.

Det går att foliera hela bilen eller delar av bilen, oavsett om bilen är mönstrad eller enfärgad. Vad bra, för då kan ni foliera vilken bil som helst. Tänk bara vilka möjligheter som uppstår när ni kan göra reklam med er bil. Då är ni aldrig långt borta från att göra en riktigt bra affär. Det är ju sant att när man repetitivt utsätts för reklam så påverkas man.

Varför du ska göra en HLR-Utbildning i Stockholm

9 Aug 2023

Att göra en HLR-utbildning i Stockholm är en klok investering i din kunskap och ditt samhälles säkerhet. Genom att lära dig HLR-tekniker kan du vara redo att agera och rädda liv om en hjärtstopp inträffar. I den här artikeln kommer vi att utforska fördelarna med att delta i en HLR-utbildning och varför det är viktigt att göra det i Stockholm.

Ett hjärtstopp kan drabba vem som helst, när som helst. I Sverige drabbas cirka tiotusen människor av hjärtstopp varje år, och det är alldeles för många. Tyvärr överlever endast cirka 600 personer. Dessa siffror kan förändras om fler människor är utbildade i HLR och vet hur de ska agera vid en nödsituation.

En viktig faktor att komma ihåg är att chanserna att överleva ökar med hela 75% om HLR påbörjas inom de första avgörande minuterna. Att agera snabbt och korrekt kan vara skillnaden mellan liv och död. Genom att delta i en HLR-utbildning i Stockholm kan du lära dig dessa värdefulla färdigheter och vara beredd att rädda liv.

HLR-Utbildningens tidsåtgång

En vanlig oro som människor har när det gäller att göra en HLR-utbildning är tidsåtgången. Men sanningen är att det inte finns någon giltig anledning att inte delta i en sådan utbildning. En HLR-utbildning tar endast några få timmar av din tid, vilket är en minimal investering med tanke på de kunskaper du kommer att förvärva.

Under dessa få timmar kommer du att få omfattande information och praktisk träning som kan göra skillnaden mellan liv och död. När du har slutfört kursen kan du återgå till din vardag som vanligt, men med en trygghet i att du är kapabel att agera vid en nödsituation.

En HLR-utbildning är inte bara viktig för individens egen skull, utan också för deras familj, vänner och kollegor. Hjärtstopp kan drabba vem som helst, och genom att sprida kunskapen om HLR kan vi skapa ett samhälle där fler är beredda att agera och rädda liv.

Ta med dig dina nära och kära och delta tillsammans i en HLR-utbildning i Stockholm. Genom att göra det tillsammans kan ni skapa en känsla av trygghet och samhörighet, samtidigt som ni förvärvar viktiga livräddande färdigheter.

Kassasystem hjälper restaurang med bemanning

5 Aug 2023

Som restaurangägare är det inte alltid lätt att planera. Då kan ett smart kassasystem som sparar pengar vara bra för restaurangens besökare och personal.

Det skulle bli fint väder under några dagar och restaurangägaren Eva bestämde sig för att hyra in lite extra personal. Allt för att både gäster och personal skulle kunna bibehålla en lugn miljö där gästerna fick den allra bästa servicen. När allt var klart kände hon sig nöjd och såg fram emot anstormningen.

Dagen kom och alla i personalen var friska och redo att sätta igång. Tiden gick och restaurangen förblev stilla. Inte det att inga kunder kom men det var långt ifrån de mängder hon trott ville sitta ute och njuta av vädret. De inhyrda fick jobba de bokade dagarna men det blev en dyr historia. Då anade inte Eva att ett kassasystem skulle göra all skillnad.

Kassasystem tillåter lägre bemanning i restaurangen

Eva letade med ljus och lykta efter en bra lösning. Det gick inte att ha personal som inget hade att göra och inte heller för lite personal när det var fullt. Problemet var att hon inte var någon sierska och inte kände någon sådan heller, tänkte hon och kunde inte låta bli att skratta åt eländet.

Så fick hon besök av en säljare som arbetade med smarta kassasystem till restaurangen. Ett som hon fastnade för var att gästen själv kunde gå in på en app och beställa maten som sedan serverades av en i personalen. Måltiden avslutades med att de betalar som vanligt. Men oj vilken skillnad det skulle göra att de inte behövde ta upp beställningar.

Boka in din HLR Utbildning i Göteborg

1 Jul 2023

Vill du vara en god medmänniska och ha kunskapen om att rädda liv? Boka då in dig på en HLR-utbildning, de finns runt om i landet, bland annat i Göteborg.

Det spelar ingen roll vad du jobbar med, eller gör om dagarna. Att kunna utföra HLR är något du borde kunna ändå. Inom en del yrken ingår det att göra, men även för den som inte har ett sånt yrke, är det något som bör ingå. Detta bara på grund av hur mycket det faktiskt kan hjälpa i en situation där någon har drabbats av ett hjärtstopp.

Det är så pass att för varenda minut som går, minskar risken med 10% att personen överlever. Det innebär att bara efter fem minuter, så är det hälften så stor chans att överleva. Har människor i omgivningen kunskap om HLR, så kan de rädda liv. Ju snabbare den påbörjas, desto större chans är det att personen överlever.

Snabb HLR utbildning som räddar liv

Det finns ingen bra anledning att inte ta en HLR utbildning i Göteborg. Den går otroligt snabbt och du får information som är livsviktig, du vet inte heller när och om den kommer att behövas. Vare sig du bor i Göteborg, Malmö eller Stockholm, så finns det utbildningar att gå.

Det tar bara några timmar av din dag att gå utbildningen. Så på bara några få timmar kan du lära dig allt om hur du kan rädda liv om någon i din närhet drabbas av ett hjärtstopp. Vänta inte med att boka in din utbildning. Om du vill gå en HLR-utbildning kolla in hlrutbildninggöteborg.nu.

Lokalanpassning i Stockholm – Ett Smart Val

30 May 2023

Ibland är det smidigare att anpassa den befintliga lokalen istället för att leta efter en ny. Om så är fallet, bör du kontakta erfarna hantverkare som är specialiserade på lokalanpassning i Stockholm.

Inte alla fastigheter är avsedda för ett specifikt ändamål från början. Detta gäller även i staden Stockholm. En lokal kan vid ett tillfälle ha fungerat som en replokal för ett tonårsband med stora drömmar. Senare kanske samma lokal har använts som ett HVB-boende för ungdomar, och därefter som en verkstad för blivande konstnärer. Det som har hänt däremellan är en lokalanpassning i Stockholm, där lokalen har förändrats och anpassats efter den nya verksamheten eller användarna. Det betyder inte att det är något fel på lokalen, den behöver bara en ansiktslyftning. Med rätt tankesätt och lösningar kan i princip vilken lokal som helst anpassas.

En lokalanpassning är lösningen

Det är ett misstag att tro att du alltid behöver skaffa en ny lokal när du byter verksamhet. Det är inte heller nödvändigt att leta frenetiskt efter en lokal som redan passar perfekt för det ändamål du har i åtanke. Du kan faktiskt arbeta med det du redan har. Tack vare lokalanpassning i Stockholm behöver du inte leta längre än näsan på dig. Allt du behöver är att tänka utanför boxen. Naturligtvis behöver du inte göra det praktiska arbetet själv. Det finns många skickliga hantverkare som specialiserar sig på att anpassa lokaler och kan hjälpa dig.

Fördelarna med lokalanpassning

Genom att anpassa din befintliga lokal kan du dra nytta av flera fördelar. Här är några av dem:

  • Kostnadseffektivitet: Istället för att investera i en ny lokal och alla kostnader som följer med det, kan du spara pengar genom att anpassa den befintliga lokalen. Lokalanpassning är oftast mer ekonomiskt fördelaktigt än att köpa eller hyra en ny fastighet.
  • Tidsbesparing: Att leta efter en ny lokal kan vara tidskrävande och stressande. Genom att anpassa den befintliga lokalen kan du undvika den processen och snabbt komma igång med din verksamhet.
  • Miljömässig hållbarhet: Genom att återanvända och anpassa en befintlig lokal bidrar du till miljömässig hållbarhet. Detta minskar behovet av att bygga nya fastigheter och minskar därmed miljöpåverkan.
  • Flexibilitet: Genom att anpassa lokalen efter dina specifika behov får du en mer flexibel och funktionell arbetsmiljö.

Läs mer om lokalanpassning i Stockholm på: https://www.lokalanpassningstockholm.se/

DOOH är hur ni når människor

27 Apr 2023

Vad står DOOH egentligen för, och hur kan ni använda det till er fördel när ni vill att ert företag ska växa? Marknadsföring är livsviktigt för ett företag.

Marknadsföring är ett måste för att ett företag ska överleva. Alla företag som producerar något som kräver en kund behöver sätta sig in i marknadsföring. DOOH är en typ av marknadsföring ni som önskar växa bör undersöka lite närmare. DOOH står för Digital-Out-Of-Home annonsering. Det är alltså inte skylten över dörren.

Med DOOH kan ni nå ut till alla typer av människor som passerar vid en viss punkt. Till exempel på en busshållplats. Där kan ni nå en bred grupp människor. En annan typ av DOOH är reklam som ni ser på stadion och köpcentrum. Det handlar helt enkelt om att nå många människor med enkla medel.

Så får ni nytta av DOOH

Det krävs fortfarande lite planering bakom annonsering med hjälp av DOOH. Vilken grupp av människor vill ni helst nå? Till exempel så kan ett företag som sysslar med hälsa, sportdrycker eller träningskläder vilja göra reklam på ett gym. Med digital marknadsföring så är det lätt att uppdatera reklamen, samt låta fler företag dela på kostnaden.

Det är enkelt, smart och smidigt. Video eller bild, det är bara ni som sätter gränsen för vad ni behöver marknadsföra. DOOH fungerar med och utan ljud. Det är ett effektivt sätt att annonsera på. En kraftig kampanj kan verkligen sätta fart på försäljningen. Så tveka inte att höra av er till ett företag som satsar stort på att ge er möjligheten att annonsera digitalt.

Hör av dig till en cateringfirma i Stockholm när det är dags för fest!

18 Apr 2023

Att styra upp fest kan vara en rolig upplevelse, men för de som inte har erfarenhet av att laga mat till många kan en cateringfirma i Stockholm vara lösningen.

Ska du bjuda in en massa gäster till ett större evenemang är det värt att överväga att anlita en cateringfirma. Att laga mat till sig själv, familjen eller kanske några vänner är en sak. Handlar det däremot om dussintals eller flera hundra gäster är det en helt annan sak.

Dels är det naturligtvis svårt att laga mat till stora sällskap i ett vanligt kök som är dåligt utrustat jämfört med professionella kök. Dels går det inte bara att multiplicera ett recept och tro att det kommer fungera lika bra för hundra personer som det gör till fyra.

En cateringfirma kan göra mycket mer än bara mat

En bra cateringfirma kan göra mycket mer än att hjälpa dig med planering av meny, själva matlagningen och serveringen. Det beror lite på vilket företag det handlar om, men letar du efter en cateringfirma i Stockholm finns det även de som kan hjälpa till med lokaler, dj:ar och mycket mer.

Ska du anordna en större fest – eller för den delen en mindre fest som du vill ska bli extra bra – kan det alltså vara en idé att kolla upp vad cateringfirmor kan erbjuda dig. Sök runt lite på nätet och se vad du hittar. Kontakta sedan en eller flera firmor och förklara vad du är ute efter och se om de har några förslag.

Hyra buss för transfer i Stockholm

11 Apr 2023

För företagare på studiebesök krävs bra transport. I Stockholm är det perfekt att hyra buss för ändamålet. En busschaufför som kan Stockholm är guld värd.

Föreningen med företagare inom trädgårdsbranschen hade anordnat en resa till Stockholm. Under första dagen skulle de åka till flera trädgårdshandlare och se hur dessa arbetade och hur de byggt upp sina företag. Det kom hela tiden nya produkter och nya hjälpmedel och det var nyttigt att få nya idéer till sina företag.

Förutom att det var intressant fick de träffa bekanta ansikten då det inte var första gången de skulle ses. För att dagen skulle förlöpa smidigt hade de hyrt buss för att ta sig fram i huvudstaden på ett enkelt sätt. Busschauffören hade tagit hand om dem förr och kunde stan utan och innan.

Hyra buss är bästa alternativet

Föreningen hade redan förra gången bestämt sig för att hyra buss i Stockholm. Den gången hade det gjort dagen perfekt trots det oväntade krånglet som uppstod. Det hade skett en olycka på en av de vägar de skulle åka. Busschauffören som kände Stockholm väl hittade snabbt alternativa vägar innan de hamnat i en bilkö som sträckte sig nästan en mil.

Alla gladdes då det visade sig att Bengt, busschauffören från förra året, var deras chaufför även denna gång. Det blev en trevlig resa både under besöket och på bussen. Som pricken över i besökte de trädgårdsmässan. Den som likt ett smörgåsbord lockade trädgårdshandlaren och privatpersoner från hela landet varje år.

Miljöaktivism på vägarna – sälja bil i Stockholm

11 Apr 2023

När det är dags att sälja bil som drivs av bensin i Stockholm och istället köpa bil som drivs av el i samma stad, kan man enkelt vända sig till en bilhandlare.

Miljökämpar världen över menar att bilens tid är förbi. I alla fall om bilen drivs av fossila bränslen som diesel och bensin. Om du äger en sådan bil kan det vara dags att framtidssäkra din plats på vägen. Sälj den och köp en som drivs av miljövänlig el.

En elbil kostar dock fortfarande en hel del, så det finns all anledning att försöka få ut så mycket pengar du kan för din gamla bil. Du behöver kanske inte tänka på att den fortfarande kommer åka runt på vägarna med en annan förare och spotta ut avgaser. Det låter visserligen kontraproduktivt, men det är bättre att den kommer till användning än att den bara skrotas.

Sälja bil och köpa bil samtidigt – spara tid i Stockholm

När du ska sälja bilen i Stockholm för miljöns skull vill du säkert vända dig till någon som samtidigt kan erbjuda dig en elbil. Det kan sannolikt inte privatpersoner på annonsmarknaden. Det är mycket sällsynt att se annonser där elbilar bytes mot bensinbilar. Om du däremot vänder dig till en bilhandlare är chansen större.

Många bilhandlare accepterar nämligen begagnade bilar som inbyte eller delbetalning för nya bilar. Denna möjlighet är mycket bra för dig som vill sälja bilen med avsikt att samtidigt köpa en ny. Då behöver du inte göra två olika bilaffärer – det räcker med en! Mycket tidseffektivt, och skapar utrymme i schemat för att arbeta mer med din miljöaktivism.

Besiktningsman i Stockholm – var på den säkra sidan

8 Apr 2023

Anlita en besiktningsman i Stockholm innan du skriver på papperna för att ta över en ny fastighet. Risken är annars att du får en mycket otrevlig överraskning.

Grattis till köpet av din bostad! Det är ett spännande äventyr att flytta till ett nytt hem. Men innan du kan ta över nycklarna till ditt nya liv i Stockholm behöver du göra en överlåtelsebesiktning. Som köpare är det du som har undersökningsplikt – det innebär att det är du som måste ta reda på fel och brister med fastigheten.

Sådant kan förstås vara svårt att se med blotta ögat för en lekman. Det är helt okej att inte själv veta hur man ska göra en sådan typ av undersökning – och vad man ska titta efter. Därför kontaktar du istället en besiktningsman som kan göra det jobbet åt dig.

Besiktningsman ger dig information

En besiktningsman i Stockholm kan ge dig svaren på allt det du behöver veta inför ditt tillträde. Finns det några fuktskador? Håller vinden på att rasa ihop? Är det det hög frekvens av radon i området? Det är sådant som en besiktningsman, till exempel på Senior Löfgren AB, kan ta reda på.

Om du inte låter besikta ditt hus, din villa eller en annan fastighet innan du officiellt tar över ägarskapet riskerar du att få en väldigt otrevlig överraskning när du flyttat in. Kanske inte direkt, men inom ett par år. För en del kan det handla om dealbreakers – och då vill du ha den informationen på förhand.

Mäklare i Strängnäs är till för dig

8 Apr 2023

Vad vore en mäklare i Strängnäs utan alla sina kunder? Ingenting förmodligen. Därför är de flesta mäklare måna om att ta hand om alla de kunder de har.

Om du inte vet vad det är du vill ha när det gäller bostäder så ta en titt på marknaden och se vad som erbjuds. Välj bland dessa och gå på så många visningar som möjligt för att veta vad du vill ha. Är du lite äldre kan en lägenhet vara väl så bra som ett hus. Men det är upp till varje person.

En del mäklare har många objekt som aldrig kommer ut på marknaden för de har ett kundregister med köpstarka kunder som vill ha ett objekt i ett speciellt område. Får de in ett objekt som ligger i det området är det vanligt att de kontaktar sin intressegrupp först. Du som kund kan därför ha ute dina tentakler lite överallt för att få det du vill ha.

Jobba som mäklare i Strängnäs

Att vara mäklare ställer höga krav på en som personlighet. Du måste kunna möta människor i olika situationer och du behöver vara snabbtänkt och stresstålig. Det är ofta en lägenhetsaffär sker under en kort tid av budgivningen och då ska du hålla i alla trådar samtidigt.

Likaså ska du hålla kontakt med all de som visat intresse för objekt som ligger i specifika områden. Det kräver sin man eller kvinna att hålla i dessa trådar och se till att både köpare och säljare är nöjda.

Ta hjälp av en besiktningsman i Stockholm

23 Mar 2023

Det finns tillfällen då du behöver anlita en besiktningsman. I Stockholm finns många att vända sig till. De kan vara specialiserade på olika områden.

Vid en del tillfällen i livet är man i behov av en besiktningsman. Dessa tillfällen är till exempel vid renovering, nybyggnad eller köp av bostad. Att låta utföra en besiktning innan man köper en ny bostad är ett klokt beslut. Då kan man känna sig trygg och slipper köpa grisen i säcken.

Man kan också be om en statusbesiktning. En sådan gör man egentligen bara för att konstatera vilket skick sin nuvarande bostad är i. Det kan vara klokt för att upptäcka sådant som kanske inte skulle märkas på annat sätt. Då kan man oftast fixa till det innan det blir ett stort problem. Andra saker man ibland kan upptäcka själv, är om det är dålig lukt i huset. Men ofta behövs då en besiktare för att lokalisera grundproblemet.

Hitta rätt besiktningsman

Bor du i Stockholm och behöver en besiktningsman? Toppen, i storstan är det enkelt att hitta just det. Där finns många bra alternativ. Tänk på att välja en besiktningsman eller en besiktningsfirma som är etablerad på marknaden. Då har de förmodligen en längre erfarenhet och kan sina saker.

Tänk också på att välja en besiktningsman som är specialiserad på det du behöver. Ska du till exempel köpa ny bostad, är det skönt med en besiktare som är van att göra sådana typer av besiktningar. Oavsett vilken typ du ska göra – lycka till!

Därför är det viktigt med skräddarsydd fastighetsskötsel i Göteborg

20 Mar 2023

Fastighetsskötsel i Göteborg behöver inte skötas av fastighetsägaren. Det finns all anledning att anlita extern hjälp. I alla fall om tjänsten skräddarsys.

Du som är fastighetsägare har säkert funderat på om du verkligen tar hand om dina fastigheter på rätt sätt. Och i samband med de funderingarna kan du ha tänkt vidare – är du verkligen rätt person att sköta om dina egna fastigheter? Drift, skötsel och underhåll tar mycket tid. Är det verkligen du som ska springa mellan kontoret och trappuppgångarna?

Självklart inte. Och det gör du säkert inte heller. Det man brukar mena med att “göra det själv” i fall som ditt är kanske snarare att ha någon anställd som tar hand om fastigheterna. Men även detta kan vara värt att fundera ett varv kring. Kan det finnas bättre lönsamhet i att anlita fastighetsskötsel externt?

Fastighetsskötsel med eller utan lövkrattning i Göteborg

Idag kan du enkelt anlita ett externt företag för att ge dig skräddarsydd fastighetsskötsel i Göteborg. Bara för att du vänder dig till en utomstående firma betyder det inte att det inte är just dina fastigheters behov som står i centrum för fastighetsskötseln. Självklart ska den som sköter entreprenaden göra det enligt de behov du faktiskt har.

Till exempel är det värdelöst att betala för lövkrattning om du inte har några träd på dina tomter. Ändå kan en sådan post vara inbakad i det fasta priset hos de företag som inte erbjuder just skräddarsydd fastighetsskötsel. En sådan här tjänst behöver anpassas efter varje kund. Och kunden, det är ju du!

Ha koll på allt via ett fastighetssystem

18 Mar 2023

Det är inte helt enkelt att ha koll på allt som fastighetsägare. Men idag finns det ett sätt att effektivisera det, genom att få hjälp med ett fastighetssystem.

Ibland behöver man ha lite extra hjälp för att klura ut saker och ting. Som att fixa ett smidigt system där allting tydligt framgår. För en som inte har någon koll alls på IT och de systemen man kan göra, så är det helt omöjligt utan hjälp. Men idag är mycket helt uppkopplat och man kan på så sätt få ett smidigt system.

För den som har en fastighet så är det många saker man behöver ha koll på. Det går att lösa genom att ta hjälp av proffsen och skapa ett smidigt fastighetssystem. Det kan göra att verksamheten blir mer lönsam, samtidigt som det blir enklare för fastighetsägaren att ha koll på allt.

Vad ingår i ett fastighetssystem?

Man kan få hjälp med en total översikt över ekonomin, som avisering för hyror, uppsägning av lokaler, fakturering, beräkning av hyra och så mycket mer. Man kan även få hjälp med avtal för de lokalerna som ska hyras ut. Man kan få hjälp med att få ett riktigt effektivt fastighetssystem.

Denna typen av hjälp är något alla fastighetsägare borde ta. Iallafall om de hyr ut bostäder eller lokaler. Det gör att verksamheten blir otroligt smidigare och man kan därav också få lite mer glädje i sitt fastighetsägande. Det behöver inte vara svårt, när det kan vara enkelt.

← Äldre inlägg

Välkommen

Här kan du läsa om ledarskap, vad som krävs för att bli en bra ledare och hur du kan förbättra resultatet genom teambuilding.