Blogg

RSS

DOOH är hur ni når människor

27 Apr 2023

Vad står DOOH egentligen för, och hur kan ni använda det till er fördel när ni vill att ert företag ska växa? Marknadsföring är livsviktigt för ett företag.

Marknadsföring är ett måste för att ett företag ska överleva. Alla företag som producerar något som kräver en kund behöver sätta sig in i marknadsföring. DOOH är en typ av marknadsföring ni som önskar växa bör undersöka lite närmare. DOOH står för Digital-Out-Of-Home annonsering. Det är alltså inte skylten över dörren.

Med DOOH kan ni nå ut till alla typer av människor som passerar vid en viss punkt. Till exempel på en busshållplats. Där kan ni nå en bred grupp människor. En annan typ av DOOH är reklam som ni ser på stadion och köpcentrum. Det handlar helt enkelt om att nå många människor med enkla medel.

Så får ni nytta av DOOH

Det krävs fortfarande lite planering bakom annonsering med hjälp av DOOH. Vilken grupp av människor vill ni helst nå? Till exempel så kan ett företag som sysslar med hälsa, sportdrycker eller träningskläder vilja göra reklam på ett gym. Med digital marknadsföring så är det lätt att uppdatera reklamen, samt låta fler företag dela på kostnaden.

Det är enkelt, smart och smidigt. Video eller bild, det är bara ni som sätter gränsen för vad ni behöver marknadsföra. DOOH fungerar med och utan ljud. Det är ett effektivt sätt att annonsera på. En kraftig kampanj kan verkligen sätta fart på försäljningen. Så tveka inte att höra av er till ett företag som satsar stort på att ge er möjligheten att annonsera digitalt.

Hör av dig till en cateringfirma i Stockholm när det är dags för fest!

18 Apr 2023

Att styra upp fest kan vara en rolig upplevelse, men för de som inte har erfarenhet av att laga mat till många kan en cateringfirma i Stockholm vara lösningen.

Ska du bjuda in en massa gäster till ett större evenemang är det värt att överväga att anlita en cateringfirma. Att laga mat till sig själv, familjen eller kanske några vänner är en sak. Handlar det däremot om dussintals eller flera hundra gäster är det en helt annan sak.

Dels är det naturligtvis svårt att laga mat till stora sällskap i ett vanligt kök som är dåligt utrustat jämfört med professionella kök. Dels går det inte bara att multiplicera ett recept och tro att det kommer fungera lika bra för hundra personer som det gör till fyra.

En cateringfirma kan göra mycket mer än bara mat

En bra cateringfirma kan göra mycket mer än att hjälpa dig med planering av meny, själva matlagningen och serveringen. Det beror lite på vilket företag det handlar om, men letar du efter en cateringfirma i Stockholm finns det även de som kan hjälpa till med lokaler, dj:ar och mycket mer.

Ska du anordna en större fest – eller för den delen en mindre fest som du vill ska bli extra bra – kan det alltså vara en idé att kolla upp vad cateringfirmor kan erbjuda dig. Sök runt lite på nätet och se vad du hittar. Kontakta sedan en eller flera firmor och förklara vad du är ute efter och se om de har några förslag.

Hyra buss för transfer i Stockholm

11 Apr 2023

För företagare på studiebesök krävs bra transport. I Stockholm är det perfekt att hyra buss för ändamålet. En busschaufför som kan Stockholm är guld värd.

Föreningen med företagare inom trädgårdsbranschen hade anordnat en resa till Stockholm. Under första dagen skulle de åka till flera trädgårdshandlare och se hur dessa arbetade och hur de byggt upp sina företag. Det kom hela tiden nya produkter och nya hjälpmedel och det var nyttigt att få nya idéer till sina företag.

Förutom att det var intressant fick de träffa bekanta ansikten då det inte var första gången de skulle ses. För att dagen skulle förlöpa smidigt hade de hyrt buss för att ta sig fram i huvudstaden på ett enkelt sätt. Busschauffören hade tagit hand om dem förr och kunde stan utan och innan.

Hyra buss är bästa alternativet

Föreningen hade redan förra gången bestämt sig för att hyra buss i Stockholm. Den gången hade det gjort dagen perfekt trots det oväntade krånglet som uppstod. Det hade skett en olycka på en av de vägar de skulle åka. Busschauffören som kände Stockholm väl hittade snabbt alternativa vägar innan de hamnat i en bilkö som sträckte sig nästan en mil.

Alla gladdes då det visade sig att Bengt, busschauffören från förra året, var deras chaufför även denna gång. Det blev en trevlig resa både under besöket och på bussen. Som pricken över i besökte de trädgårdsmässan. Den som likt ett smörgåsbord lockade trädgårdshandlaren och privatpersoner från hela landet varje år.

Miljöaktivism på vägarna – sälja bil i Stockholm

11 Apr 2023

När det är dags att sälja bil som drivs av bensin i Stockholm och istället köpa bil som drivs av el i samma stad, kan man enkelt vända sig till en bilhandlare.

Miljökämpar världen över menar att bilens tid är förbi. I alla fall om bilen drivs av fossila bränslen som diesel och bensin. Om du äger en sådan bil kan det vara dags att framtidssäkra din plats på vägen. Sälj den och köp en som drivs av miljövänlig el.

En elbil kostar dock fortfarande en hel del, så det finns all anledning att försöka få ut så mycket pengar du kan för din gamla bil. Du behöver kanske inte tänka på att den fortfarande kommer åka runt på vägarna med en annan förare och spotta ut avgaser. Det låter visserligen kontraproduktivt, men det är bättre att den kommer till användning än att den bara skrotas.

Sälja bil och köpa bil samtidigt – spara tid i Stockholm

När du ska sälja bilen i Stockholm för miljöns skull vill du säkert vända dig till någon som samtidigt kan erbjuda dig en elbil. Det kan sannolikt inte privatpersoner på annonsmarknaden. Det är mycket sällsynt att se annonser där elbilar bytes mot bensinbilar. Om du däremot vänder dig till en bilhandlare är chansen större.

Många bilhandlare accepterar nämligen begagnade bilar som inbyte eller delbetalning för nya bilar. Denna möjlighet är mycket bra för dig som vill sälja bilen med avsikt att samtidigt köpa en ny. Då behöver du inte göra två olika bilaffärer – det räcker med en! Mycket tidseffektivt, och skapar utrymme i schemat för att arbeta mer med din miljöaktivism.

Besiktningsman i Stockholm – var på den säkra sidan

8 Apr 2023

Anlita en besiktningsman i Stockholm innan du skriver på papperna för att ta över en ny fastighet. Risken är annars att du får en mycket otrevlig överraskning.

Grattis till köpet av din bostad! Det är ett spännande äventyr att flytta till ett nytt hem. Men innan du kan ta över nycklarna till ditt nya liv i Stockholm behöver du göra en överlåtelsebesiktning. Som köpare är det du som har undersökningsplikt – det innebär att det är du som måste ta reda på fel och brister med fastigheten.

Sådant kan förstås vara svårt att se med blotta ögat för en lekman. Det är helt okej att inte själv veta hur man ska göra en sådan typ av undersökning – och vad man ska titta efter. Därför kontaktar du istället en besiktningsman som kan göra det jobbet åt dig.

Besiktningsman ger dig information

En besiktningsman i Stockholm kan ge dig svaren på allt det du behöver veta inför ditt tillträde. Finns det några fuktskador? Håller vinden på att rasa ihop? Är det det hög frekvens av radon i området? Det är sådant som en besiktningsman, till exempel på Senior Löfgren AB, kan ta reda på.

Om du inte låter besikta ditt hus, din villa eller en annan fastighet innan du officiellt tar över ägarskapet riskerar du att få en väldigt otrevlig överraskning när du flyttat in. Kanske inte direkt, men inom ett par år. För en del kan det handla om dealbreakers – och då vill du ha den informationen på förhand.

Mäklare i Strängnäs är till för dig

8 Apr 2023

Vad vore en mäklare i Strängnäs utan alla sina kunder? Ingenting förmodligen. Därför är de flesta mäklare måna om att ta hand om alla de kunder de har.

Om du inte vet vad det är du vill ha när det gäller bostäder så ta en titt på marknaden och se vad som erbjuds. Välj bland dessa och gå på så många visningar som möjligt för att veta vad du vill ha. Är du lite äldre kan en lägenhet vara väl så bra som ett hus. Men det är upp till varje person.

En del mäklare har många objekt som aldrig kommer ut på marknaden för de har ett kundregister med köpstarka kunder som vill ha ett objekt i ett speciellt område. Får de in ett objekt som ligger i det området är det vanligt att de kontaktar sin intressegrupp först. Du som kund kan därför ha ute dina tentakler lite överallt för att få det du vill ha.

Jobba som mäklare i Strängnäs

Att vara mäklare ställer höga krav på en som personlighet. Du måste kunna möta människor i olika situationer och du behöver vara snabbtänkt och stresstålig. Det är ofta en lägenhetsaffär sker under en kort tid av budgivningen och då ska du hålla i alla trådar samtidigt.

Likaså ska du hålla kontakt med all de som visat intresse för objekt som ligger i specifika områden. Det kräver sin man eller kvinna att hålla i dessa trådar och se till att både köpare och säljare är nöjda.

Ta hjälp av en besiktningsman i Stockholm

23 Mar 2023

Det finns tillfällen då du behöver anlita en besiktningsman. I Stockholm finns många att vända sig till. De kan vara specialiserade på olika områden.

Vid en del tillfällen i livet är man i behov av en besiktningsman. Dessa tillfällen är till exempel vid renovering, nybyggnad eller köp av bostad. Att låta utföra en besiktning innan man köper en ny bostad är ett klokt beslut. Då kan man känna sig trygg och slipper köpa grisen i säcken.

Man kan också be om en statusbesiktning. En sådan gör man egentligen bara för att konstatera vilket skick sin nuvarande bostad är i. Det kan vara klokt för att upptäcka sådant som kanske inte skulle märkas på annat sätt. Då kan man oftast fixa till det innan det blir ett stort problem. Andra saker man ibland kan upptäcka själv, är om det är dålig lukt i huset. Men ofta behövs då en besiktare för att lokalisera grundproblemet.

Hitta rätt besiktningsman

Bor du i Stockholm och behöver en besiktningsman? Toppen, i storstan är det enkelt att hitta just det. Där finns många bra alternativ. Tänk på att välja en besiktningsman eller en besiktningsfirma som är etablerad på marknaden. Då har de förmodligen en längre erfarenhet och kan sina saker.

Tänk också på att välja en besiktningsman som är specialiserad på det du behöver. Ska du till exempel köpa ny bostad, är det skönt med en besiktare som är van att göra sådana typer av besiktningar. Oavsett vilken typ du ska göra – lycka till!

Därför är det viktigt med skräddarsydd fastighetsskötsel i Göteborg

20 Mar 2023

Fastighetsskötsel i Göteborg behöver inte skötas av fastighetsägaren. Det finns all anledning att anlita extern hjälp. I alla fall om tjänsten skräddarsys.

Du som är fastighetsägare har säkert funderat på om du verkligen tar hand om dina fastigheter på rätt sätt. Och i samband med de funderingarna kan du ha tänkt vidare – är du verkligen rätt person att sköta om dina egna fastigheter? Drift, skötsel och underhåll tar mycket tid. Är det verkligen du som ska springa mellan kontoret och trappuppgångarna?

Självklart inte. Och det gör du säkert inte heller. Det man brukar mena med att “göra det själv” i fall som ditt är kanske snarare att ha någon anställd som tar hand om fastigheterna. Men även detta kan vara värt att fundera ett varv kring. Kan det finnas bättre lönsamhet i att anlita fastighetsskötsel externt?

Fastighetsskötsel med eller utan lövkrattning i Göteborg

Idag kan du enkelt anlita ett externt företag för att ge dig skräddarsydd fastighetsskötsel i Göteborg. Bara för att du vänder dig till en utomstående firma betyder det inte att det inte är just dina fastigheters behov som står i centrum för fastighetsskötseln. Självklart ska den som sköter entreprenaden göra det enligt de behov du faktiskt har.

Till exempel är det värdelöst att betala för lövkrattning om du inte har några träd på dina tomter. Ändå kan en sådan post vara inbakad i det fasta priset hos de företag som inte erbjuder just skräddarsydd fastighetsskötsel. En sådan här tjänst behöver anpassas efter varje kund. Och kunden, det är ju du!

Ha koll på allt via ett fastighetssystem

18 Mar 2023

Det är inte helt enkelt att ha koll på allt som fastighetsägare. Men idag finns det ett sätt att effektivisera det, genom att få hjälp med ett fastighetssystem.

Ibland behöver man ha lite extra hjälp för att klura ut saker och ting. Som att fixa ett smidigt system där allting tydligt framgår. För en som inte har någon koll alls på IT och de systemen man kan göra, så är det helt omöjligt utan hjälp. Men idag är mycket helt uppkopplat och man kan på så sätt få ett smidigt system.

För den som har en fastighet så är det många saker man behöver ha koll på. Det går att lösa genom att ta hjälp av proffsen och skapa ett smidigt fastighetssystem. Det kan göra att verksamheten blir mer lönsam, samtidigt som det blir enklare för fastighetsägaren att ha koll på allt.

Vad ingår i ett fastighetssystem?

Man kan få hjälp med en total översikt över ekonomin, som avisering för hyror, uppsägning av lokaler, fakturering, beräkning av hyra och så mycket mer. Man kan även få hjälp med avtal för de lokalerna som ska hyras ut. Man kan få hjälp med att få ett riktigt effektivt fastighetssystem.

Denna typen av hjälp är något alla fastighetsägare borde ta. Iallafall om de hyr ut bostäder eller lokaler. Det gör att verksamheten blir otroligt smidigare och man kan därav också få lite mer glädje i sitt fastighetsägande. Det behöver inte vara svårt, när det kan vara enkelt.

Lokalanpassning Göteborg - en lokal för dina behov

17 Mar 2023

Drömmer du om att starta upp en egen verksamhet, men har svårt att hitta rätt lokal i Göteborg? Du kanske har tittat närmare på några lokaler, men känt att dessa är för stora eller att det har fel utformning för just dina behov.

Det finns nästan alltid alternativ för detta. En lokalanpassning i Göteborg är en möjlighet som är förbisedd i många fall och genom att anlita ett professionellt företag för detta så kan helt nya dörrar öppna sig. Dörrar som leder till att just din verksamhet får den lokal som passar för dina behov och dina krav.

Viktigt vid en lokalanpassning i Göteborg är, givetvis, att man först också har ett godkännande från fastighetsägaren att genomföra de förändringar man drömmer om. Det kan även komma att krävas ett bygglov om exempelvis större förändringar ska äga rum. Ser man till många hyresvärdar så resonerar de flesta att det är bättre att hyra ut än att se en lokal stå tom - därför kan också en lokalanpassning i Göteborg vara enklare att sälja in än vad många tror.

Anlita rätt företag för en lokalanpassning

Om du får ett godkännande att förändra i en lokal så finns det sedan all anledning att ta professionell hjälp med att både reda ut hur en lokal kan anpassas - och för själva utförandet. Det du ska söka efter är dels erfarenhet - hur många kunder har man haft och hur stor vana av lokalanpassning i Göteborg kan man visa upp. Det senare innebär att det bör finnas exempelvis före- och efter bilder som kan visas upp för dig.

Det handlar även om att du hittar ett företag som kan förstå dina visioner. Du ska känna att dina tankar och idéer landar hos företaget och att de sedan - utifrån detta - kan skapa en förändring som ligger hyfsat i linje med dessa och inom den budget du satt upp. Gällande just budgeten så är det en fördel om den är fast och inte fluktuerande: en lokalanpassning kan innebära överraskningar gällande priset och tyvärr ser man att många av dessa kommer helt i onödan. Se till att skriva ett avtal där priset ligger fast.

Här kan du hitta mer information kring lokalanpassning: lokalanpassninggöteborg.se

Mäklare i Västerås rekommenderar homestyling inför försäljning

8 Mar 2023

Hos en mäklare i Västerås får du hjälp med att inreda din bostad inför försäljning. Vanligt att mäklarfirmor samarbetar med inredningsdesigners lokalt.

En säsong är det inne med röda tapeter. Nästa är det bruna fondväggar. Hur ska en helt vanlig person som du hänga med i svängarna? Inredningstrender brukar sannerligen vara kortlivade. Ändå är det viktigt att hålla koll på vad som gäller för tillfället. I alla fall om du har tänkt sälja din bostad.

När du säljer din bostad ska du inte längre tänka på bostaden som “ditt hem”, utan se på den ur ett marknadsföringsperspektiv. Detta kan en mäklare hjälpa dig med, och det är en av anledningarna till att det är så populärt att anlita mäklare vid bostadsförsäljningar. Till exempel kan mäklaren förmedla kontakt med en bra inredare.

Mäklare i samarbete med professionella inredare

Många mäklare i Västerås arbetar i nära samarbete med stadens erfarna experter på hem- och inredningsdesign. När du ska förbereda din lägenhet eller villa för försäljning, kommer du få en mängd instruktioner från inredaren. Kanske kommer han eller hon även komma hem till dig och ställa allt i ordning.

Hur mycket hjälp du behöver för att skapa en inredning som har störst chans att attrahera så många potentiella köpare som möjligt? Det beror på hur din bostad ser ut i dagsläget. Om du till exempel ska sälja en bostad som är mycket plottrigt inredd kan du behöva mer hjälp än om du redan har ett hem som ser ut som en mäklarannons.

Prisvärd målare i Stockholm

23 Feb 2023

När det är dags för renovering så är det skönt om det inte kostar skjortan. Så hyr in en prisvärd målare i Stockholm som fortfarande ger dig riktig kvalitet.

Har du någon gång tvekat att anlita en målare på grund av att du är rädd att det kommer kosta för mycket? Det innebär så klart en viss utgift att anlita en målare i Stockholm, men om du jämför det med fördelarna så är det helt klart värt det. Du slipper jobbet, och du får världens finaste vardagsrum – allt i ett.

Så hör av dig till en målare för att få prisvärda förslag. Du kan be om en offert för att se slutsumman. Det är helt klart värt att undersöka saken. Du kanske blir förvånad över priserna, och bestämmer dig för att renovera resten av huset när du ändå håller på.

Målare för helrenoveringar

Så klart är det möjligt att göra en helrenovering. Det behöver inte vara så svårt som det låter. Det är alltid jobbigt att leva i en renoveringsfas, men om du anlitar en målare så kommer det att gå mycket snabbt. Det är otroligt praktiskt när du har en familj som tar mycket plats.

Renoveringar är påfrestande för alla. Men om du känner för en helrenovering, så är det alltid lättare med extra händer som kan sköta allt från rivning till sista penseldraget. Du behöver bara bestämma färger och design så kommer det snart att bli verklighet. Om du anlitar en målarfirma från början så kommer arbetet att bli extra hållbart i längden.

Takläggare lagar tak i Stockholm

23 Feb 2023

Hur noga man än lägger ett tak i Stockholm så kommer man en dag behöva anlita en takläggare. Det kan vara för att renovera, laga eller lägga om sitt tak igen.

Taket är den del av ett hus som får ta emot mycket stryk. Det är taket som regnet smattrar mest på. Vindstyrkan är som högst när den drar i taket. Och det är taket som får ta det mesta när det gäller snö, is och även värme.

Det är tur att det finns duktiga takläggare som kan hoppa in när man behöver vidta någon åtgärd på taket i Stockholm. Som att laga tak efter en hård vinter eller storm eller att utföra en renovering då och då. Men det är även takläggaren som får ta tag i saker när ett tak ska läggas om eller läggas för första gången på ett nytt hus.

Noggrann takläggare i Stockholm

Som takläggare är det oerhört viktigt att vara noggrann med allt man gör. Och vid en takrenovering i Stockholm handlar det inte bara om att lägga ett tak utan även om att ta bort det befintliga taket, eller att lappa och laga det som redan finns.

En takrenovering är en mycket viktig åtgärd där man måste vara säker på att taket blir helt tätt. Och det kan vara lite knepigare att få till om det inte är ett helt tak som man arbetar med. För det kan förekomma skador där som man inte vet om att de finns. Därför är noggrannhet mycket viktig.

Vilket land passar bäst att starta bolag i?

14 Feb 2023

Många svenska bolag ser som omkring i världen för att hitta ett land dit man kan förlägga sin verksamhet. Anledningarna till detta varierar, men primärt så handlar det uteslutande om att man tycker att de svenska skatterna är för höga och att man av den anledningen tycker att vinsten äts upp och att mödan av arbetet således inte ger någon avkastning.

Till viss del har man här också en poäng; skatterna i Sverige är höga och ligger på en nivå som skiljer sig markant från många andra europeiska länder och speciellt för företagare och bolag kan detta kännas väldigt oförmånligt och orättvist. Det vill säga; man sliter hårt för den idé man har, jobbar för att bygga upp en lönsam verksamhet och sedan slutar det med att staten tar en stor del av kakan.

Man kan dock även se det från det andra hållet och tänka på vart Sverige hade befunnit sig utan vår höga skatt – hade vi då räknats som ett föregångsland gällande skola, sjukvård, äldrevård och allt annat som ombesörjs och betalas av alla invånare? Det handlar alltså kortfattat om vilken sorts politisk inriktning man har och om man röstar rött eller blått.

Med detta sagt så kan man säga att väldigt många bolag söker sig utomlands och många personer i Sverige väljer att starta sina bolag i ett annat land. Vi tänkte av den anledningen titta lite extra på ett land som visat sig vara extra populärt att starta bolag i – både för svenskar och för andra europeér – och detta i form av Cypern.

Att starta bolag i Cypern har nämligen några klara fördelar som visat sig vara väldigt tilltalande. Både ekonomiska sådana och rent sociala. Om vi nedan radar upp några av dessa fördelar så kanske vi kan skapa en bättre bild av varför just Cypern visat sig vara det land där alltfler väljer att starta- eller förlägga sina bolag i och till.

Fördelar med att starta bolag i Cypern

Vi tar de utlovade punkterna här:

  • Klimatet. Cypern har ett väldigt skonsamt klimat där vintern påminner om en svensk sommar och detta är naturligtvis – sett ur ett levnadsperspektiv – något som fäller avgörande för många.
  • Skatter och affärsklimat i stort: Här har vi den största anledningen till att många väljer att starta bolag i Cypern. Man kan helt enkelt inte bortse från dessa fördelar. 10% bolagsskatt. Möjlighet att köpa svenska aktiebolag utan kapitalvinst. Utdelning från bolag i Cypern till aktieägare boende i andra länder - skattefritt. Utdelning till annat bolag i Cypern – skattefritt. Inget låneförbud för aktieägare i ett Cypriotisk bolag. Där har vi bara några punkter som talar till fördel för just Cypern i jämförelse med andra länder i Europa.
  • Läge. Cypern ligger mellan tre stycken kontinenter och detta underlättar väldigt mycket om man ser till förutsättningarna till att knyta spännande affärskontakter. Dessutom så finns det – som sagt – även många utländska bolag som valt att starta sina bolag på Cypern.
  • Duktiga arbetare. Cyprioter är erkänt skickliga och flitiga, talar god engelska och detta oavsett vilket område man behöver hjälp inom.

← Äldre inlägg

Välkommen

Här kan du läsa om ledarskap, vad som krävs för att bli en bra ledare och hur du kan förbättra resultatet genom teambuilding.