Boka in din HLR Utbildning i Göteborg

Vill du vara en god medmänniska och ha kunskapen om att rädda liv? Boka då in dig på en HLR-utbildning, de finns runt om i landet, bland annat i Göteborg.

Det spelar ingen roll vad du jobbar med, eller gör om dagarna. Att kunna utföra HLR är något du borde kunna ändå. Inom en del yrken ingår det att göra, men även för den som inte har ett sånt yrke, är det något som bör ingå. Detta bara på grund av hur mycket det faktiskt kan hjälpa i en situation där någon har drabbats av ett hjärtstopp.

Det är så pass att för varenda minut som går, minskar risken med 10% att personen överlever. Det innebär att bara efter fem minuter, så är det hälften så stor chans att överleva. Har människor i omgivningen kunskap om HLR, så kan de rädda liv. Ju snabbare den påbörjas, desto större chans är det att personen överlever.

Snabb HLR utbildning som räddar liv

Det finns ingen bra anledning att inte ta en HLR utbildning i Göteborg. Den går otroligt snabbt och du får information som är livsviktig, du vet inte heller när och om den kommer att behövas. Vare sig du bor i Göteborg, Malmö eller Stockholm, så finns det utbildningar att gå.

Det tar bara några timmar av din dag att gå utbildningen. Så på bara några få timmar kan du lära dig allt om hur du kan rädda liv om någon i din närhet drabbas av ett hjärtstopp. Vänta inte med att boka in din utbildning. Om du vill gå en HLR-utbildning kolla in hlrutbildninggöteborg.nu.

1 Jul 2023

Välkommen

Här kan du läsa om ledarskap, vad som krävs för att bli en bra ledare och hur du kan förbättra resultatet genom teambuilding.