DOOH är hur ni når människor

Vad står DOOH egentligen för, och hur kan ni använda det till er fördel när ni vill att ert företag ska växa? Marknadsföring är livsviktigt för ett företag.

Marknadsföring är ett måste för att ett företag ska överleva. Alla företag som producerar något som kräver en kund behöver sätta sig in i marknadsföring. DOOH är en typ av marknadsföring ni som önskar växa bör undersöka lite närmare. DOOH står för Digital-Out-Of-Home annonsering. Det är alltså inte skylten över dörren.

Med DOOH kan ni nå ut till alla typer av människor som passerar vid en viss punkt. Till exempel på en busshållplats. Där kan ni nå en bred grupp människor. En annan typ av DOOH är reklam som ni ser på stadion och köpcentrum. Det handlar helt enkelt om att nå många människor med enkla medel.

Så får ni nytta av DOOH

Det krävs fortfarande lite planering bakom annonsering med hjälp av DOOH. Vilken grupp av människor vill ni helst nå? Till exempel så kan ett företag som sysslar med hälsa, sportdrycker eller träningskläder vilja göra reklam på ett gym. Med digital marknadsföring så är det lätt att uppdatera reklamen, samt låta fler företag dela på kostnaden.

Det är enkelt, smart och smidigt. Video eller bild, det är bara ni som sätter gränsen för vad ni behöver marknadsföra. DOOH fungerar med och utan ljud. Det är ett effektivt sätt att annonsera på. En kraftig kampanj kan verkligen sätta fart på försäljningen. Så tveka inte att höra av er till ett företag som satsar stort på att ge er möjligheten att annonsera digitalt.

27 Apr 2023

Välkommen

Här kan du läsa om ledarskap, vad som krävs för att bli en bra ledare och hur du kan förbättra resultatet genom teambuilding.