Ekonomisk plan som följer reglerna för BRF

Det finns lagar och regler som en BRF måste ta hänsyn till. En av dem är att alltid lämna in en ekonomisk plan för sitt BRF. Det kan man få hjälp med.

Många som är med i styrelsen i en BRF har inte koll på de ekonomiska frågorna. För många är det rent av det värsta med att vara med, att behöva ha en inblick i ekonomin och veta vad man ska göra. Det är också lätt att man räknar och tänker fel.

För att inte tala om hur lång tid allting kan ta. De flesta har också ett liv utanför föreningen. Det tar tid att sköta en BRF, det hade nästan kunnat vara som ett heltidsjobb. Men många har andra jobb utöver det, plus att de har en familj. Så för att ha tid över till annat och få allting rätt, så finns det hjälp.

Ta kontroll över er ekonomiska plan för BRF

Ni som sitter i styrelsen för er BRF har chansen att verkligen ta kontrollen över ekonomin och frågorna kring den. Det krävs nämligen att man gör en ekonomisk plan för sin BRF. Ni kan få hjälp att skapa en ekonomisk plan för er BRF av jurister som är experter inom området.

Allting görs ordentligt och alla punkter som måste vara med kommer att vara det. Detta för att planen ska bli komplett. Det besparar er både tid och en massa gråa hår som man annars kan få på köpet.

5 Aug 2022

Välkommen

Här kan du läsa om ledarskap, vad som krävs för att bli en bra ledare och hur du kan förbättra resultatet genom teambuilding.