En miljövänlig transport i Malmö

Söker du efter miljövänlig transport i Malmö har du säkert kommit i kontakt med flera olika företag. Att sätta miljön i fokus är det självklara valet för varje seriöst transportföretag.

Vet du hur mycket energianvändning alla transporter slukar? Ungefär en fjärdedel av Sveriges förbrukning av bland annat fossil energi går åt för att vi ska kunna transportera människor och varor runt omkring i vårt avlånga land. En transport som går från Malmö till Norrbotten har många mil att avverka. Vad vore då mer naturligt än att man har last i båda riktningarna?

När det gäller företag som sysslar med transport i Malmö är det vanligt att man har med en stor aspekt på just miljön. Det gäller både tåg, båt, bil och flyg. Åtskilliga är de timmar alla de administratörer och planerare lägger ner för att du ska få en bättre miljö att leva i. Samtidigt som du ska kunna få en pålitlig och snabb transport av både livsmedel, varor, djur och människor.

Miljövänlig transport är ett viktigt inslag i Malmö

Det är idag många företag i Malmö som lägger sig vinn om att deras transporter ska vara så miljöanpassade som möjligt. En sak som du som privatperson kan göra är att fundera på hur många resor du gör med bil som du faktiskt skulle kunna göra med cykel istället. Visste du att de flesta bilresor som görs är under 5 km? Då skulle du kunna ta cykeln istället, eller hur? Det är bara vanan som ska brytas och en viss planering som ska göras.

27 Oct 2021

Välkommen

Här kan du läsa om ledarskap, vad som krävs för att bli en bra ledare och hur du kan förbättra resultatet genom teambuilding.