Företagslarm - så mycket mer än bara larm!

Med ett bra företagslarm får du kontroll på ditt företag och på dina lager. Med ett bra företagslarm kan du komplettera med brandlarm och kameraövervakning.

En sak kan man vara helt säker på, det kommer alltid finnas tjuvar och banditer som försöker sko sig på andras bekostnad. Skumma typer har alltid funnits och kommer alltid att finnas. Det gäller helt enkelt att ligga ett steg före, hela tiden.

För om man ska vara riktigt krass så spelar det ingen roll exakt vilken säkerhetsdörr man har eller vilka galler man har för fönstren. Vill en inbrottstjuv ta sig in så kommer de att ta sig in och så länge man inte har verksamhet och vakter dygnet runt i lokalerna, så kommer det finnas gott om tid för banditen att långsamt såga sig igenom den mest förstärkta gallergrinden och borra sig igenom väggar.

Företagslarmet arbetar alltid

Kan man då verkligen ha bemanning på företagslokalerna jämt? Ja, det går, men inte med människor. Människor måste vila ibland, det behöver inte en kamera. Den eviga bemanningen får man genom att installera företagslarm. En elektronisk vakt som aldrig behöver sova, aldrig behöver gå på toaletten och aldrig någonsin tappar fokus.

Sätt upp kameraövervakning och koppla ett inbrottslarm till dig själv eller en vaktfirma så kan du sova gott. Om någon ändå försöker bråka med dig så ser larmet till att hjälp kommer. Även om hjälpen kommer för sent och uslingen har hunnit lämna lagret har du ovärderligt bevismaterial från dina kameror.

28 Jun 2022

Välkommen

Här kan du läsa om ledarskap, vad som krävs för att bli en bra ledare och hur du kan förbättra resultatet genom teambuilding.