Hjälp personalen ta körkort
Att hjälpa sin personal så mycket du kan är ett sätt att visa att du är en bra företagsledare och chef. Har du personal som jobbar bra, kan du genom att hjälpa dem till exempel att ta ett eftertraktat körkort, få dem att stanna kvar. Alla jobb har moment som inte är så roliga. Alla har inte roligt på jobbet hela tiden. Då kan en bra atmosfär på jobbet underlätta så att de stannar kvar och fortsätter göra bra ifrån sig.
Investera i din personal
Den som har ett tjänsteföretag, har ju sin personal som företagets främsta tillgångar. Att då satsa på sin personal är bra för företaget. Ett företag som kanske behöver personal som kan köra bil, kan ge ett visst finansiellt stöd för att de som inte har körkort ska kunna ta det i jobbet. Vissa gymnasieskolor lockar elever till sina skolor med att de kan ta körkort under tiden de studerar på gymnasiet.
Behåll bra personal
På samma sätt kan ett tjänsteföretag locka personalen att göra bra ifrån sig genom att finansiera hela, eller varför inte delar av körkortet. Har personalen någon sorts vana av att köra något fordon, behöver det inte kosta så mycket. Då har de viss vana av att föra fram ett fordon. Då kan de gå en intensivutbuildning en fem-dagars-utbildning. En intensiv körutbildning kostar bara drygt 20.0000 kronor. Då ingår alla halkbanor, riksettan och teorin. Har man personal som inte är så van av att föra fram ett fordon, kan de gå en tio-dagars-utbildning, eller en på tretton dagar. En intensivutbuildning på 13 dagar är för dem som inte har så stor erfarenhet av att köra något som helst fordon. Fortsätt läsa här om intensivutbildning på: intensivkursstockholm.com/.
Det ingår i en intensivutbuildning
Riskutbildning 1, som ingår i alla körskolor där man ska ta ett B-körkort. Då övar körskoleleven i risker som kan förekomma; distraktioner som medpassagerare, trötthet, stress, rattfylleri, droger och hur man kan undvika allt sådant.
Riskutbildning 2, som också ingår i den obligatoriska utbildningen för alla som tar B-körkort. Den består av en längre teoriutbildning än Riskutbildning 1. Då kör man på halt underlag och lär sig hur bilen reagerar när man bromsar och gasar på hala vägar.
Teorilektioner ingår även i intensivutbildningar, men är avsevärt färre än i vanliga körskolor. Det är meningen att man som körskoelelev ska tillgodogöra sig den mesta teorin på egen hand. Därför är det viktigt att snabbt börja med instuderingen av körskolematerialet som ingår för att ta ett körkort.
Välj att köra i Stockholm
Bor man i Stockholm är det egentligen bäst att ta körkortet i den stad man vet att man kommer att köra bil mest. En del väljer att ta sitt körkort utanför en storstad. Det är visserligen billigare och man kör i en lugnare trafik än inne i Göteborg, Malmö och Stockholm, men när man sedan ska köra bilen inne i en storstadstrafik, står man där sedan ganska handfallen. Då kan det vara bra att lräa sig köra i en hektisk trafik från början.
Bra saker man kan göra som ny bilförare
Är man ny bilförare kan man med fördel skaffa sig en bil som man inte behöver vara så rädd om. Man kan hitta en bra och billig bil på Blocket, kanske till och med kring 5.000 kronors lappen. Då kan man "övningsköra" på den, trots att man redan har körkort. Det är viktigt precis när man har fått sitt körkort att köra så mycket det bara är möjligt. Då kanske man inte vill låna sina föräldrars dyrare bil, utan då kan det vara bra att ha en egen bil att köra med. Ju mer du kör, desto säkrare blir du sedan i trafiken.
Andra inlägg
- Stockholm och revisionsbyråer som ryggrad för ekonomihantering
- Chefsrekrytering för föränderliga tider
- Betydelsen av genomtänkt chefsrekrytering i Stockholm
- Moderna kassasystem effektiviserar verksamheter i Stockholm
- Redovisningsbyrå i Eskilstuna – ordning och reda
- Rusta och matcha i Göteborg ger jobb
- Snygga skyltar i Göteborg - En guide för besökare
- Helt rätt dekor finns att få
- Varför du ska göra en HLR-Utbildning i Stockholm
- Kassasystem hjälper restaurang med bemanning