Hyr ett partytält till firmafesten

En bra chef tänker både på verksamheten och sina anställdas välbefinnande. Det är dessutom två saker som hänger tätt ihop, vilket tyvärr är något som inte alla chefer förstår. I en dåligt styrd organisation ligger fokus alltför mycket på siffror och kvartalsvinster, och man märker inte när arbetsmoralen försämras på grund av att de anställda känner sig förfördelade på ett eller annat sätt. Det kan vara att man känner att man saknar insyn, eller att arbetsförhållandena är dåliga på grund av en dålig arbetsmiljö eller en dålig stämning i arbetsgruppen.

Bjud de anställda på sommarfest

En bra chef visar hänsyn och inkluderar sina anställda i företagets processer och får alla att känna att de jobbar tillsammans, mot ett gemensamt mål. Detta är ett arbete som pågår året om, men någon gång då och då bör man även bjuda sina anställda på en fest för att visa sin uppskattning. Ett bra tillfälle är på försommaren innan de anställda går på semester.

En firmafest som ”sommaravslutning” innan semestern ska vara något mer än den vanliga fredagsölen, det ska vara något som alla anställda ser fram emot och sedan kan minnas länge, något som svetsar ihop arbetsgruppen och får dem att tycka att det ska bli trevligt att återvända till jobbet efter semestern.

Hyra partytält och bord

Har företaget tillgång till en trädgård är detta den perfekta platsen för en sommarfest Man behöver inte boka bord för ett stort sällskap och är inte begränsade av någon restaurangs öppettider eller tillgänglighet. Det är ni på företaget som själva bestämmer när festen börjar och slutar. Dessutom kan man sitta utomhus, något som de flesta brukar uppskatta på sommaren.

För att regnsäkra festen kan man hyra ett partytält, och även bord och stolar att inreda det med. Då gör det inget om solen går i moln under eftermiddagen och regnmolnen drar in, arbetsgänget sitter säkert under tak och kan ha det trevligt utan att behöva påverkas av vädrets makter. Men ett partytält är faktiskt både trevligt och praktiskt att ha uppsatt även när det är fint väder. Mat och gäster kan behöva skyddas även mot för starkt solsken, och när kvällen kommer känns det mysigt att kunna tända ljusslingor som man satt upp i tältet, och kanske till och med slå på infravärme om temperaturen skulle sjunka för mycket.

partytält

Partytält i Stockholm

Den chef som vill vara säker på att kunna få tag i ett partytält att hyra i Stockholm under maj och juni bör vara ute i god tid. Det är många fester som planeras under de här månaderna, inte bara firmafester utan även studentskivor, bröllopsfester och liknande. Det finns flera firmor som hyr ut partytält i Stockholm, men trycket är hårt så boka gärna ett tält så snart som ni satt datum för firmafesten. 

28 May 2019

Välkommen

Här kan du läsa om ledarskap, vad som krävs för att bli en bra ledare och hur du kan förbättra resultatet genom teambuilding.