Hyra buss för transfer i Stockholm

För företagare på studiebesök krävs bra transport. I Stockholm är det perfekt att hyra buss för ändamålet. En busschaufför som kan Stockholm är guld värd.

Föreningen med företagare inom trädgårdsbranschen hade anordnat en resa till Stockholm. Under första dagen skulle de åka till flera trädgårdshandlare och se hur dessa arbetade och hur de byggt upp sina företag. Det kom hela tiden nya produkter och nya hjälpmedel och det var nyttigt att få nya idéer till sina företag.

Förutom att det var intressant fick de träffa bekanta ansikten då det inte var första gången de skulle ses. För att dagen skulle förlöpa smidigt hade de hyrt buss för att ta sig fram i huvudstaden på ett enkelt sätt. Busschauffören hade tagit hand om dem förr och kunde stan utan och innan.

Hyra buss är bästa alternativet

Föreningen hade redan förra gången bestämt sig för att hyra buss i Stockholm. Den gången hade det gjort dagen perfekt trots det oväntade krånglet som uppstod. Det hade skett en olycka på en av de vägar de skulle åka. Busschauffören som kände Stockholm väl hittade snabbt alternativa vägar innan de hamnat i en bilkö som sträckte sig nästan en mil.

Alla gladdes då det visade sig att Bengt, busschauffören från förra året, var deras chaufför även denna gång. Det blev en trevlig resa både under besöket och på bussen. Som pricken över i besökte de trädgårdsmässan. Den som likt ett smörgåsbord lockade trädgårdshandlaren och privatpersoner från hela landet varje år.

11 Apr 2023

Välkommen

Här kan du läsa om ledarskap, vad som krävs för att bli en bra ledare och hur du kan förbättra resultatet genom teambuilding.