Laddstolpe för företag ökar lönsamheten

Att investera i elbilar är en långsiktig och miljövänlig satsning men om det är långt till närmaste laddställe så kan det bli problem. Då är det klokt att satsa på en egen laddstolpe för företag

Det uppskattas av alla när ett företag bestämmer sig för att investera i elbilar. Miljön mår bra och bilarna är tysta. Har man långt till ett ställe där man kan ladda bilarna så kan det förstås skapa lite gnissel.

Egentligen behöver det inte bli ett problem. När man tidigare hade diesel eller bensin som drivmedel så var man tvungen att åka till en bensinstation. Det finns det ju ganska många av och när man ändå var där så kunde man köpa morgonkaffe och bulle samtidigt.

Men om man skaffar en laddstolpe för företag så kommer man bort från det problemet. Kaffet finns på jobbet så man slipper den utgiften, och bilen är färdigladdad när man börjar dagen.

En laddstolpe för företag och en kaffemaskin gör alla laddade för dagen

Det är enkelt att installera en laddstolpe för företag och man har igen det omedelbart. På morgonen är man redo att ge sig ut på uppdrag och då är det så synd att tappa farten för att man måste stanna till vid en mack och tanka. Alla bilar står klara för dagen och man kan istället sitta kvar den stunden med sina arbetskamrater och prata om dagens uppgifter. Kontaktar man ett företag som installerar laddstolpar får man råd om hur det bäst skall göras och de hjälper från start till drift.

17 Dec 2021

Välkommen

Här kan du läsa om ledarskap, vad som krävs för att bli en bra ledare och hur du kan förbättra resultatet genom teambuilding.