Ledsagning i jobbsökardjungeln med rusta och matcha

Oavsett hur länge du har varit arbetslös så kan du få skräddarsytt stöd för att hitta din nya karriär med rusta och matcha. Låt arbetsmarknadsexperter beväpna dig med allt du behöver.

När du blivit arbetslös så behöver du inte stå ensam med ditt jobbsökande. Med rusta och matcha får du stöd av en jobbcoach som kommer se till just dina styrkor och färdigheter och vägleda dig till ditt nya arbete. Rusta och matcha är en ny tjänst som kommer ersätta stöd och matchning. Målet är att du ska komma i arbete så snabbt som möjligt och därför kommer du få hjälp med alla aspekter som har med jobbsökande att göra. Du kommer lära dig att hitta de hemliga jobben, alltså jobb som inte annonseras ut. Du kommer att få reda på vilket yrke som passar just dig. Du kommer lära dig hur du ska bete dig på intervjuer för att göra bästa möjliga intryck. Lära dig skriva ett CV som väcker nyfikenhet och mer.

Rusta och matcha dig för resten av ditt liv

Tjänsten rusta och matcha är inte enbart fokuserad mot arbete. Den kommer även att kunna hjälpa dig till en utbildning som kommer leda till ditt nya drömjobb. Du kommer även att få hjälp med praktik och studiebesök på olika arbetsplatser för att din väg ska bli något rakare och enklare. Du och din jobbcoach kommer skräddarsy ditt jobbsökande och tillsammans hittar ni din nya karriär, ditt första jobb eller rätt utbildning.

19 Feb 2022

Välkommen

Här kan du läsa om ledarskap, vad som krävs för att bli en bra ledare och hur du kan förbättra resultatet genom teambuilding.