Liveshopping är det nya sättet att shoppa

Många vill se en produkt demonstreras innan de väljer att köpa den. Liveshopping ger kunden just denna möjlighet och skapar verkligt pålitlig shopping.

Att handla på internet är inget nytt. I många år har människor beställt hem önskade produkter ur webshoppar. Många väljer att testa produkten hemma istället för att prova i fysisk butik. Hemmet kan upplevas som en tryggare miljö att prova i, men denna variant resulterar också ofta i många onödiga returer. För att ta vara på miljön är det viktigt att undvika onödiga transporter. Att returnera produkter med post är egentligen en väldigt ogenomtänkt process.

För att slippa jobbiga och miljökrävande returer kan liveshopping vara ett alternativ. Under liveshoppingen får kunden en demonstration av produkten och kan därför känna större säkerhet inför att den håller vad den lovar.

Nya produkter kan presenteras via liveshopping

Under liveshopping kan helt nya produkter presenteras. Det kan handla om en ny teknik som kunden inte känner till sedan innan, eller till och med en helt ny uppfinning. Under demonstrationen har kunden möjlighet att ställa frågor i en chat, allt för att tillskansa sig nyttig information om produkten.

För den som vill köpa en produkt under liveshopping är det enkelt att trycka på produkten och beställa den. Detta går till på samma sätt som i en traditionell webbshop och är en procedur de flesta kunder känner igen och är bekväma med. Produkten levereras med post och förhoppningsvis faller den kunden i smaken så att inga returer behövs. Läs mer om vad liveshopping är här: www.live-shopping.nu

25 Sep 2022

Välkommen

Här kan du läsa om ledarskap, vad som krävs för att bli en bra ledare och hur du kan förbättra resultatet genom teambuilding.