Lyckade sätt att driva eget

Varför inte passa på att göra reklam när du syns på stan? Har man en bil, och råkar sitta i en bilkö, vilekt man oftast gör när man kör i Stockholm, läser de som sitter bakom dei gi bilkön, det som står bak i bilen. De har ju inget annat att titta på. Så varför inte passa på att göra reklam för dem som bara sitter bak i bilen? Det är bland den bästa reklampelare som du kan ha genom att låta din egen bil göra reklam för ditt företag när du är i farten på stan. Har du en snygg bildekor, vill människor gäran titta på din bil. Ha gärna en uppseendeväkcande färg på din bil, så att folk verkligen lägger märke till din bil. När de väl tittar på bilen bör din bildekor vara väl synlig, gärna med en text som gör att människor måste läsa texten två gånger. Har du då en text som sätter sig i minnet hos den som läser den är det en bra idé.

Reklam i medierna

Annars är det vanligaste sättet att göra reklam på, via medier, såsom tidningar, TV och annonseringar. Det media som reklamen har störst genomslagskraft är TV-reklamen, särskilt före eller efter nyheterna, då nyheterna är det program som allra flest tittar på. Men det kostar en hel del resurser att göra TV-reklam på bästa sändningstid (prime time). Har man inte de resurserna, kan man behväa göra reklam på andra sätt. På nätet kan man göra reklam genom att anlita ett SEO-företag. Det är ett företag som då utnyttjar de sökord som dina kunder använder sig av för att  hitta de produkter och tjänster som du erbjuder. De ser till att de hittar din hemsida bland alla andra sidor som dyker upp när de skriver in sökord på Google.

Arbetskläder med namn och kontaktuppgifter

Ett tredje sätt är att använda sig av arbetskläder som syns om man är ut ehois kunden, eller om kunderna hittar till företaget. Har man en skönhetssalong, kan kudnerna se att alla har enhetlig arbetsklädsel. Det ser snyggt och professionellt ut. Är du dessutom ute bland folk och de ser att du har snygga arbetskläder med väl synliga kontaktuppgifter är det bland den bästa reklamen som du kan göra. Du kan beställa dina arbetskläder i Stockholm, med bildekor för företagsbilen och annan reklam som du kanske behöver till ditt företag. All reklam är bra reklam. Det viktigaste är att männniskor och blivande kunder får nys om vad du erbjuder och var du finns. Läs mer om bildekor som du kan beställa i Stockholm: https://www.pss.se.

15 Dec 2018

Välkommen

Här kan du läsa om ledarskap, vad som krävs för att bli en bra ledare och hur du kan förbättra resultatet genom teambuilding.