Ordning och reda på det man säljer

Har du någonsin varit i en kaotisk affär någon gång? Kanske du har råkat gå in i en affär som säljer alla möjliga slags prylar? Det är sällan man stannar kvar i en sådan affär. Jämför den upplevelsen med att gå in i en snygg affär som är välstädad, med ordning och reda i hyllorna och alla saker prydligt uppradade eller snyggt inredda i butiken. I vilken butik stannar du kvar i? Förmodligen i den med prydligt uppsatta varor eller där inredningen är tilltalande, eller hur? Ordning och reda gör något med oss människor. Kaos, med, men får helt motsatta verkan hos oss. Vi blir förvirrade och stressade av oordning, medan ordning och reda gör oss avslappnade. Är vi avslappnade kan vi tänka på det som är viktigt; nämligen vad av det som finns i affären som vi vill köpa.

God ordning ger bättre försäljning

Vi behöver väl inte påpeka det uppenbara; att en god ordning får kunder att köpa mer? Så är det. En god ordning bland varorna i butiken får kunderna att uppskatta affären, vilja vistas där och i slutändan köpa fler varor i affären. Som butiksägare bör man alltså alltid sträva efter att presentera en så attraktivt affär som möjligt. Ju fler kunder du har i affären, desto fler kunder strömmar in. Vi människor fungerar ju så. Vi är flockdjur, och ser vi att många människor går till en och samma plats, går vi in till samma plats av bara nyfikenhet. Ju fler kunder desto större är möjligheten att de också köper något innan de går ut ur affären. Detta känner alla butiksinnehavare till. Så slutsatsen är; en mer välordnad och ren affär ger fler köp.

Anlita städifrma för butiksstädningen

Det är sällan man hinner med att städa den egna affären. Det är ju tusen andra saker som ska till för att verksamheten ska fungera; inköp, bokföring, kassaräkning, personalsamtal och så vidare. Då är det bättre att anlita en städfirma som kommer varje dag och städar butiken innan kunderna kommer in. Anlitar du en städfirma för butiksstädningen i Stockhlm, vet du att det blir gjort och slipper oroa dig för at ha en smutsig och ful affär när dörrarna väl öppnas för nya kunder när det är dags för dem att komma in i affären. Anlita en pålitlig städifrma. En städfirmas bästa tillgång är de städare som utför städfirmans tjänster. Då är det viktigt att städfirman behandlar dem på rätt sätt och är en juste arbetsgivare.

19 Aug 2018

Välkommen

Här kan du läsa om ledarskap, vad som krävs för att bli en bra ledare och hur du kan förbättra resultatet genom teambuilding.