Rusta och matcha är en hjälpande hand på vägen

Rusta och matcha kan vara något att förlita sig på när inget annat har hjälpt. Du kan få stöd i att hitta det allra mest perfekta arbetet för just dig.

Det är inte bara de som söker arbete som kan få hjälp av rusta och matcha. Du som är arbetsgivare kan även du ta kontakt med dem och förhöra dig om vilka talanger de har under sina vingar. Säkert kan ni tillsammans hitta den du och ditt företag så länge sökt efter med ljus och lykta.

En del av dem som söker arbete har rätt till något som kallas anställningsstöd. Det innebär att du som arbetsgivare kan få ekonomiskt stöd från Arbetsförmedlingen om du anställer den personen. Det är verkligen en win win situation. Speciellt bra är det om du anställer någon för första gången.

Rusta och matcha är ett stöd att kunna gå vidare

De som arbetar med rusta och matcha är utbildade till att kunna matcha en person med ett arbete som finns på marknaden. Tack vare alla sina kontakter kan de hitta platser för dig att arbetsträna på, liksom de kan hitta ställen där du som söker ett jobb lättare kan hitta rätt arbetsgivare.

Det är som att lägga pussel. Rätt bit på rätt plats så kommer hela bilden på pusslet att framträda till allas stora glädje. Du får ett jobb eller en utbildning och sedan väntar alla arbetsgivare där ute, redo att ta dig under sina vingars beskydd de också. Ta hjälp av detta företag för att hitta ditt nya jobb: rustaochmatcha.biz

18 Oct 2022

Välkommen

Här kan du läsa om ledarskap, vad som krävs för att bli en bra ledare och hur du kan förbättra resultatet genom teambuilding.