Rusta och matcha för ett bättre liv

Rusta och matcha är en instans som hjälper människor att hitta rätt i livet. Det gäller i första hand att hitta ett arbete som de är särskilt väl lämpade för.

Det är till rusta och matcha du ska vända dig till om du vill få riktigt bra hjälp när det gäller att finna ett arbete eller en sysselsättning där du trivs och kommer till din rätt. Det är inte alltid så lätt att hitta rätt med en gång i livet. Ibland behövs det något helt annat. Något som kan förändra hela ditt liv.

Ibland kan det vara lite klurigt för du kanske tror dig veta vad som är bäst för dig, utan att ha en aning om att det finns så många andra jobb som skulle passa dig ännu bättre. En coach kan hjälpa dig att se vilka egenskaper och kvaliteter du inte har upptäckt hos dig själv ännu.

Rusta och matcha

Rusta och matcha samarbetar med arbetsförmedlingen. Det innebär att du kontinuerligt får coachning och vägledning i ditt uppdrag att söka jobb. Du träffar handledare varje vecka, vilket kan ske både fysiskt och digitalt när så krävs. Dessa har oftast kontakter inom arbetslivet som är bra för dig.

Om du inte hittar ett lämpligt jobb kan du få hjälp med andra hjälpinsatser. Kanske är det språket du behöver träna mera på. Eller att du behöver lära dig något annat än det du gjort hittills. Tillsammans med din coach kommer du bra mycket snabbare in på rätt spår än om du gör allt själv. Hitta ditt nya jobbmed hjälp av rusta och matcha, som du kan läsa mer om här: www.rusta-matcha.nu

6 Oct 2022

Välkommen

Här kan du läsa om ledarskap, vad som krävs för att bli en bra ledare och hur du kan förbättra resultatet genom teambuilding.