Rusta och matcha i Stockholm ordnar jobbet

Den som står långt från arbetsmarknaden kan behöva extra hjälp och stöd för att få det rätta jobbet. Rusta och matcha i Stockholm besitter de rätta verktygen.

Den som har sökt massor av jobb utan att ens komma till en intervju kan lätt känna sig uppgiven. Även den som är mycket skicklig i sitt jobb kan hamna mellan stolarna för att ansökan inte är utformad på ett slagfärdigt sätt. Alla kan inte sälja in sig framgångsrikt utan behöver stöd för att komma till sin rätt.

Arbetsförmedlingen har därför en satsning som heter rusta och matcha i Stockholm och den är tänkt som en hjälp in på arbetsmarknaden. Det är som en traditionell arbetsförmedlare men med lite extra resurser. Man får hjälp med att skriva bra ansökningar och man tar del av konsultens stora kontaktnät.

Rusta och matcha ger personlig hjälp

Ibland kan det behövas någon som ser ens fördelar och som kan lägga ett gott ord för en. Konsulten på rusta och matcha i Stockholm får dagligen information om lediga jobb i staden och kan då matcha rätt platssökande med en anställning som kan passa. Det blir alltså ett lite mer personligt engagemang, som ska leda till ett jobb.

Ofta är arbetsgivare stressade och hinner inte kolla igenom alla ansökningar så noga. Det är lätt att missa någon som skulle passa perfekt för jobbet. Är det ett eller två lediga jobb kanske det kommer in hundratals ansökningar, och då kan rusta och matcha tipsa företaget om rätt sökande direkt.

26 Jul 2022

Välkommen

Här kan du läsa om ledarskap, vad som krävs för att bli en bra ledare och hur du kan förbättra resultatet genom teambuilding.