Så ordnar du ett företagsevent i Stockholm

Åtminstone en gång per halvår vill ofta företagen kicka igång verksamheten för att markera att verksamheten tar nya tag och vill att personalen motiverade att arbeta för företaget ska få bättre resultat. Då är ett arrangemang med ett event bra sätt att få personalen att göra sitt arbete med större ansträngning. Kanske vill man ena personalen kring det egna varumärket, den egna produkten eller tjänsten som man säljer till sina kunder. Då är det viktigt att personalen känner motivation att arbeta extra bra. Ett företag som ofta visar sin uppskattning till sin personal får lojala arbetare och får dem att lägga ner sin själ och hjärta i företaget. På det sättet är det en win-win- situation för båda parter.

Vad kan man göra mer än bara arrangera en fest?

Ibland kanske man vill arrangera mer än bara en fest för personalen, men vad ska man hitta på då? Här finns det egentligen inga begränsningar för vad man kan hitta på. Egentligen är det bra fantadsin och plånboken som sätter gränser för vad ett företag kan ordna för sina anställda. Och det måste inte kosta mycket för att personalen ska ha roligt. Man kan med enkla medel arrangera ett event som inte kostar skjortan.

Köra radiobil

Man kan köra radiobil i Stockholm. Det kostar inte särskilt mycket och de flesta tycker om fart och fläkt, i synnerhet om man har många som är unga i personalen. Man kan ta en eftermiddag som man tar och kör radiobil och sedan bjuder på en middag på någon restaurang. Mer än så behöver man inte arrangera.

Åka luftballong

Tillsammans kan man åka luftballonger i Stockholm. Det brukar kunna rymmas 15-20 personer i en luftballong. Det enda man bör tänka på, är att det krävs att det är ett klart och regnfritt väder. Man vill ju se utsikten över huvudstaden för att en luftballongfärd ska löna sig.

Arrangera en gatufest

Det kostar inte mycekt att arrangera en gatufest i centrala Stockholm. Det bästa är om man anlitar ett företag som har arrangerat gatufester förut och som vet vilka tillstånd som man måste ordna innan man kan ordna en sådan fest.

Det finns några eventbolag i Stockholm som kan arrangera både företagsevent och andra slags event i Stockholm. De är rutinerade och vana vid hur man med mindre medel kan arrangera fester och event som människorna sent ska glömma. Man måste inte spendera 100.000-tals kronor på event. Läs mer om ett sådant eventbolag som arrangerar företagsevent i Stockholm: https://www.popupworks.se.

7 Apr 2019

Välkommen

Här kan du läsa om ledarskap, vad som krävs för att bli en bra ledare och hur du kan förbättra resultatet genom teambuilding.