Ta hjälp att ansökan om arbetstillstånd

Att få ett godkänt arbetstillstånd i Sverige är att ta sig igenom en djungel och vänta över ett år på resultatet - om du inte anlitar en certifierad advokat.

Det är inte det enklaste att få arbetstillstånd i Sverige om man inte är svensk medborgare eller EU-medborgare. Först och främst måste man ha fått ett arbetserbjudande och det måste vara till en tjänst som annonserats ut ordentligt. Annonseringen behöver till och med granskas. Men byråkratin tar inte slut där.

En hel mängd olika dokument måste bifogas till ansökan och dessa är olika beroende på vad det handlar om för arbete. För vissa typer av arbeten finns det särskilda regler. För att ta med familjen behövs det ytterligare dokument. Alla dessa dokument måste dessutom vara skrivna på svenska eller engelska. Sen ska man betala in en avgift som även den kan vara olika.

Arbetstillstånd på 10 dagar

Det är alltså minst sagt en djungel att ta sig igenom, vilket verkligen inte underlättas om man inte kan svenska språket. Till råga på allt kan det ta över ett år att få ett godkännande. Det säger sig själv att det inte är många arbetserbjudanden som står sig så lång tid.

Det finns bara ett sätt att ta sig igenom processen att söka arbetstillstånd på ett smidigt och snabbt sätt. Det är att anlita en advokatbyrå som är certifierad av Migrationsverket. De kan inte bara ge dig assistans på ett flertal olika språk utan kan till och med få igenom en ansökan på endast 10 dagar. Ta hjälp med allt vad gäller arbetstillstånd här: arbetstillstånd.net

9 Aug 2022

Välkommen

Här kan du läsa om ledarskap, vad som krävs för att bli en bra ledare och hur du kan förbättra resultatet genom teambuilding.